Krafttak for helseinnovasjon i Drammen – se opptak av arrangementet

09.06.2023

Den 23. august inviterte Drammen kommune, Drammen Helsepark og HelseHub til en spennende begivenhet, som markerte en viktig milepæl for helseinnovasjon i Drammensregionen. I 2025 vil Drammen stå i en enestående posisjon med åpningen av første byggetrinn av Drammen Helsepark og nye Drammen Sykehus. Den nye helsebydelen på Brakerøya blir selve symbolet på de utallige mulighetene som åpner seg for samarbeid og nyskapning innen helsenæring, helserelatert FoU og innovasjon i vår region. Dette blir et pulserende miljø der flere tusen offentlige og private helserelaterte arbeidsplasser samles på ett sted. Her vil det bli skapt mange nye løsninger, tjenester og arbeidsplasser i årene som kommer!

«Krafttak for helseinnovasjon i Drammen»  ga en unik mulighet til å sammen utforske hvordan vi kan legge til rette for samarbeid og utvikling. Vi tror på kraften i samarbeid mellom offentlige og private aktører, og vi ønsker at din kunnskap, erfaring og perspektiv skal være med på å forme fremtiden for helserelatert innovasjon og næringsutvikling i vår region.

Du kan se opptak av arrangementet her

Fornøyde arrangører etter vellykket arrangement, Gøril Bergh, adm. dir i Drammen Helsepark, Bent Håkon Lauritzen fra HelseHub og Norway Health Tech og Toril Lislien, Næringssjef i Drammen kommune.