#HelseViken «Smart helse»

Velkommen til vårens #HelseViken i Drammen 29.mai. Dette er vårens store møteplass for helsetjenesten, akademia og helsenæringen. Årets tema er «smart helse». Hvordan kan nye teknologier hjelpe oss å utvikle nye og bedre tjenester der vi bruker færre ressurser og samtidig opprettholder den gode kvaliteten? Vi har satt sammen et faglig program og invitert teknologibedrifter som presenterer sine løsninger og håper du tar med deg kollegaer til #Helseviken for en dag full av inspirasjon.

Starter: 29. mai 2024, 09:00

Slutter: 29. mai 2024, 15:00

Universitetet i Sørøst-Norge - Papirbredden

Grønland 58, Papirbredden 1, 3045 Drammen

Del arrangementet

Program

Program for dagen
09:00  Registrering, mingling og utstilling
10:00  Velkommen og intro til dagen
Smart Helse – hvilke føringer ligger det i den nye helse og samhandlingsplanen og hvordan kan vi få til bedre samhandling i vår region?
Det blir innlegg og paneldebatt fra ledere, næringsliv og fagpersoner.
11:30  Pitch fra leverandører
12:00  Lunsj og utstilling
13:00  Open space – har du smarte ideer som du gjerne vil dele og diskutere? Vi inviterer alle deltakere til å melde inn / forberede tema/ideer vi kan diskutere. Du får presentere kort i plenum og deretter går vi til grupperom for å diskutere videre. (skriv gjerne inn forslag til team i påmeldingsskjema under «allergies/other information»)
14:00  Pause
14:20  Keynote Mari Serine Kannelønningen fra OsloMet
14:40  «Kunstig Intelligens – lurt eller rundlurt? Hvordan kan vi bruke KI på en trygg og smart måte?» Britt Eva Haaland fra Sopra Steria
15:00  Avslutning

Arrangørene og sponsorer for årets #Helseviken