Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

WEBINAR – VR i helse og omsorg

4. desember 2020 @ 12:00 - 13:00

Virtual reality (VR) har lenge vært forsket på i ulike sammenhenger, men i hvilken grad benyttes VR i helse i dag? Og hvilke bruksmuligheter ser vi for VR fremover i helsetjenesten? Både i spesialist- og kommunehelsetjenesten har man behov for bedre verktøy for opplæring og situasjonsbestemt trening, for eksempel innen psykisk helsevern. Bruk av VR-teknologi til opplæring av ansatte i omsorgstjenestene finnes i dag, og dette webinaret vil gi deg større innsikt i hvordan VR gir en positiv effekt.

.

Webinaret har satt opp fire gjesteinnlegg; et innlegg med innsiktsskapende eksempler fra Making View, et ledende VR-selskap med fokus på helse, et innlegg fra leder ved SIMinnlandet – senter ved Sykehuset Innlandet for medisinsk simulering innen psykisk helsevern, USHT Møre og Romsdal som legger frem sine erfaringer og trening innen in-situ simulering i kommunehelsetjenesten, og VR i brukerperspektiv fra Sjalg Odland. Det vil gis mulighet for spørsmål fra publikum gjennom sli.do (mer informasjon i påmelding). Dette avslutter webinaret.

 

HelseHub, sammen med USN vitensenteret helse og teknologi, USHT Viken og Norway Health Tech, inviterer til webinar for VR i helsetjenesten fredag 4. desember. Invitasjon går ut til alle med ansvar og interesse mot VR-teknologi i dagens helsetjeneste. I webinaret diskuterer vi muligheter og effekter av VR som opplærings-, observasjons- og behandlingsverktøy for helsepersonell i dag, samt hvordan man praktisk legger til rette for bruk av teknologi ute i tjenesten.

 

Webinaret ble avholdt 4. desember. For å se det igjen, se lenken under:

https://secure.quickchannel.com/qc/?id=2gb46

Detaljer

Dato:
4. desember 2020
Tid
12:00 - 13:00

Arrangører

Norway Health Tech
USN Vitensenteret helse og teknologi
HelseHub
USHT VIken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *